Kami berbesar hati mengumumkan bahawa kami telah memperkenalkan ciri baru dalam Portal Pelanggan kami, Akaun Dompet.

Setiap pelanggan kini boleh memasukkan dana ke dompet mereka, bukannya ke setiap akaun dagangan yang mereka ada, menjadikan pembiayaan akaun dagangan anda lebih pantas, lancar dan lebih cekap.

Sebagai tambahan kepada peningkatan kepantasan, Akaun Dompet juga menawarkan kemungkinan pengurusan risiko yang jauh lebih baik kerana kini anda dapat memastikan setiap akaun dagangan anda mempunyai dana yang mencukupi untuk mengekalkan kedudukan terbuka anda tanpa merisikokan modal anda yang selebihnya. Akaun Dompet juga mempunyai faedah tambahan dalam kelancaran pengagihan dana yang membolehkan pengujian pelbagai strategi dagangan jauh lebih cekap.

Selain itu, Akaun Dompet menawarkan peluang untuk membuka syarat yang lebih baik tanpa mendepositkan dana yang diperlukan untuk akaun VIP atau Elit ke dalam akaun dagangan anda. Dengan mendepositkan jumlah yang diperlukan untuk VIP atau Elit ke dalam Akaun Dompet, anda akan layak untuk akaun tersebut tanpa perlu membiayai akaun dagangan secara langsung.

Untuk maklumat lanjut hubungi pasukan sokongan kami di [email protected] atau kunjungi Portal Pelanggananda.