Kami di M4Markets komited untuk mencipta pengalaman dagangan yang terbaik dalam kelasnya bagi semua pelanggan kami. Kami telah mencari teknologi yang terbaik dan berusaha meningkatkan syarat dagangan kami untuk memastikan semua pedagang mendapat manfaat daripada persekitaran dagangan kami yang maju dari segi teknologi.

Kami juga memahami bahawa pengalaman dagangan yang unik dan bersesuaian dengan keperluan anda dapat menghasilkan kejayaan dalam memastikan anda dapat menumpukan perhatian pada perkara yang lebih penting dalam berdagang, contohnya strategi dagangan anda.

Untuk mencipta pengalaman yang benar-benar sesuai, baru-baru ini kami telah melancarkan laman web dalam bahasa Melayu, Vietnam, Thai, Indonesia, Sepanyol dan Portugis. Bahasa baru ini akan memenuhi keperluan khalayak kami dari Asia Tenggara, Eropah dan LATAM, di samping melengkapi bahasa yang sedia ada: Bahasa Inggeris, Itali, Cina Tradisional dan Cina Dipermudah.

Selain laman web, Portal Pelanggan kami kini juga tersedia dalam bahasa Inggeris, Cina Dipermudah, Cina Tradisional, Itali, Thai, Melayu, Vietnam, Sepanyol dan Portugis. Oleh itu, anda boleh memanfaatkan fungsi yang tersedia seperti Kalendar Ekonomi dan Kalkulator Dagangan dalam bahasa pilihan anda.

Anda boleh mendapatkan pautan terus ke laman web kami di bawah.

www.m4markets.com
www.m4markets.com/it/
www.m4markets.com/zh-hant/
www.m4markets.com/zh-hans/
www.m4markets.com/id/
www.m4markets.com/ms/
www.m4markets.com/vi/
www.m4markets.com/th/
www.m4markets.com/es/
www.m4markets.com/pt/

Sekiranya anda merasakan laman web kami tidak diterjemahkan dengan betul atau ingin mencadangkan perubahan, sila hubungi kami!